Doe-het-zelf Consultancy

Op dit moment ben ik actief als mede-oprichter van Doe-het-zelf Consultancy, een uniek concept. Met als belangrijkste doelstelling een ondernemer of manager handvatten geven om zelf als consultant de eigen organisatie te helpen naar een volgende stap.

Onze SamenAdvies Community helpt u om de eerste analyse zelf te doen en contact te zoeken met mede-ondernemers. Door het delen van ervaringen en het stellen van vragen kunt u op een laagdrempelige manier zelf tot een goed advies komen. Waar natuurlijk mede-ondernemers weer van kunnen leren. Help elkaar en gebruik SamenAdvies om te komen tot de volgende stap voor je onderneming!

Soms kom je als ondernemer wel tot een oplossing voor de uitdaging, maar hoeft dit niet te betekenen dat de oplossing ook daadwerkelijk effectief gaat zijn. De directe omgeving heeft niet altijd de kennis om te ondersteunen. Daarom biedt de SamenAdvies Community de mogelijkheid voor ondernemers om samen te kijken naar uitdagingen en kansen voor een ondernemer.

De SamenAdvies Community biedt makkelijker toegang tot informatie die u kan helpen de juiste analyse te maken. Na de juiste analyse kan dan een betere keuze worden gemaakt tussen de oplossingsalternatieven.

Alles kan je zelf doen, maar het ook mogelijk om kennis en ervaringen uit te wisselen met collega’s uit het vak.

Kijk voor meer informatie op: www.dhzc.nl